30 квітня 2024 року в Києві було підписано Меморандум про співпрацю, який об’єднує зусилля Агенції регіонального розвитку Київської області, під керівництвом Віталія Русанова, та Агенції інвестиційного розвитку АГРІТ на чолі з Костянтином Орловським. Цей Меморандум ставить за мету сприяння залученню інвестицій та реалізації інвестиційних проектів, що є особливо актуальним у часи війни для підтримки та відновлення економічної стійкості України.

Меморандум спрямований на налагодження взаємовигідної співпраці та консолідацію зусиль обох сторін для залучення інвестицій і супроводу інвестиційних проектів у регіоні. Основними напрямками співпраці, згідно з документом, є розкриття інвестиційного потенціалу громад, приватних підприємств, сприяння у проведенні заходів, розробленні пропозицій для створення умов для інституційного та інфраструктурного розвитку. Значна увага приділяється також організації освітніх та інформаційних заходів, які допоможуть підвищити обізнаність громад та бізнесу щодо можливостей інвестиційного розвитку.

Співпраця в рамках цього Меморандуму покликана забезпечити краще розуміння та ефективне використання інвестиційних ресурсів, що має стати ключем до швидшого відновлення та розвитку України у післявоєнний період.

Будьте в курсі наших останніх новин

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.