Діє до: 05.05.2024

Грантова програма створена для допомоги мікро- та малим підприємствам, які активно працюють на територіях, що прилягають до фронту в Україні.

Мета: надання фінансової підтримки та стимулювання розвитку бізнесу для підприємств у важких умовах регіонів, найближчих до зони конфлікту.

Сума: грантовий фонд складає 5 000 000 гривень. Переможці отримають гранти від 200 000 до 500 000 гривень для розвитку свого бізнесу.

Для кого: фізичні та юридичні особи – підприємці, зареєстровані або фактично працюють у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській, та Чернігівській областях.

Умови участі: подати заявку можуть підприємства, що за підсумками 2023 року мають середньорічну кількість працівників не більше 10 осіб та виторг до 80 млн грн. Бізнес повинен бути зареєстрованим не пізніше 1 липня 2023 року.

Часові рамки: подача заявок триватиме до  05 травня 2024 року,  оголошення результатів та нагородження переможців відбудеться 26 червня 2024 року.

Ця програма створена для того, щоб підтримати та надихнути мікро- та малі підприємства на передовій лінії бізнесу в Україні, допомагаючи їм відновитися та зростати в умовах складного економічного та політичного середовища. 

Будьте в курсі наших останніх новин

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.